Air Show Tapahtumat maailmalla

Air Show tapahtumat maailmalla

Air Show tapahtumat ovat kasvattaneet suosiotaan myös maailmalla. Suomi ei ole ainoa maa joka järjestää Air Show tapahtumia vaan tapahtumia järjestetään myös ympäri Eurooppaa ja maailmaa.
Olemme itse käyneet Australiassa katsommassa heidän omaa Air Show tapahtumaa. Yleensä Air Show tapahtumassa on kansainvälisiä huippu lentäjiä ja myös mahtavia lentokoneita. Kun kävimme Australiassa näimme mahtavan amerikkalaisen hävittäjä näytöksen. Hävittäjät lensivät kolmen yhdistelmässä ja vähän ajan kuluttua jopa neljän yhdistelmässä. Paikalla oli aivan mahtava tunnelma.

Austrialassa oli myös omia lentäjiä ja paikallisia koneita jotka olivat maassa näytillä. Lentokoneet jotka olivat näytillä olivat aina historiallisista lentokoneista aivan moderneihin lentokoneisiin ja hävittäjiin. Koneita oli näytillä myös amerikasta ja ennen kaikkea USA:n armeijan käyttämiä hävittäjä lentokoneita. Myös vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään esim. Kiinassa. Kiinassa on myös kansainvälisiä koneita näytillä ja myös mukana Air Show näytöksessä.

Toivottavasti Air Show tapahtumia järjestetään myös tulevana vuonna Suomessa eripuolella Suomea. Ennen kaikkea Helsinki Air Show tapahtuma on ollut tapahtuma jossa olen itse tykännyt käydä katsomassa mahtavia ilmanäytöksiä ja erilaisia hävittäjiä ilmassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *