Helsinki Airshow – Lentäjät rakastava vauhtia!

Helsinki Air Show – Lentäjät rakastavat adrenaliini purkauksia!

Helsinki Air Show on yksi tapahtuma muiden joukossa maailmalla, jossa lentäjät esittävät hurjia temppuja ja näytöksiä lentokoneilla ja hävittäjillä. Lentäjät ovat niin kotimaisia suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin.

Hävittäjä lentäjät rakastavat adrenaliini purkauksia – käy vanha sanonta. Monet taitavat hävittäjä lentäjät rakastavat haastavia tianteita ja tehdä uskomattomia temppuja ilmassa. Lentäjät ovat yleensä hyvin tavallisia ihmisiä, mutta heillä on suuri halu lentää. Osa lentäjistä rakastavat lentämistä jo pelkän lentämisen takia.

Osa lentäjistä taas rakastaa lentämistä ja ennen kaikkea hävittäjällä lentämistä. Syitä on monia. Yksi suuri syy miksi hävittäjä lentäjät rakastavat lentämistä, ei ole Helsinki Air Show tapahtumaan pääsy ja esiintyminen(tietysti sekin saattaa olla syy) vaan adrenaliini purkauksen takia.

Olen itse Tas hansyn till vissa kriterier for att bestamma vilka medlemmar av Uberprufung bonus haastatellut monia huippu lentäijä jotka ovat häivittäjä lentäjiä. Heidän mukaansa maailmassa ei ole mitään niin voimakasta, kuin adrenaliinin purkautuminen oman hävittäjä cock-pitissä. Käytännössä tämä tarkoittaa tietysti sitä että lentäjät tekevät lentoja jo pelkän adrenaliinin takia, suomeksi pelkkien ”kiksejen” takia.

Monet tavalliset ihmiset saavat erilaisia ”kiksejä” muista asioista mitkä saattavat kuulua heidän arkipäiväänsä. Varmasti poliisit ja palomiehet saavat työnsä puolesta, kun on oikein haastava tehtävä suoritettavana tai palomiehenä sisään ryntääminen kun talo palaa. Itse saan isot kiksit kun pelaat pelejä netissä. Siitä lisää seuraavassa artikkelissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *