Helsinki Airshow – Air show tapahtumat Suomessa

Air Show tapahtumat Suomessa

Erilaisia Air Show tapahtumia on järjestetty viime vuosien aikana Suomessa. Tapahtumia ei kuitenkaan ole joka päivä tai edes viikottain. Air Show tapahtumat ovat kasvattaneet paljon huomiota niin mediassa kuin myös ihmisissä, väkeä on aina kantautunut paikalle kun jotain Air Show tapahtumia on järjestetty.

Esimerkiksi Turussa järjestettiin vuonna 2011 Air Show tapahtuma jonka nimi oli Turku Air Show. Air Show tapahtumassa nähtiin monia mahtavia lentokoneita ja ennen kaikkea Thunderbird ryhmä, joka on amerikkalainen taitolento-osasto. He tekivät mahtavan Air Show:n Turussa! Tapahtumassa oli esillä myös Suomen ilmavoimat jotka tekivät mahtavia eri näytöksiä.

Suomen ilmavoimat ovat tehneet myös eri paikoissa ilmailu näytöksiä eli Air Show tapahtumia. Suomen ilmavoimat ovat esittäneet ilmanäytöksiä m.m. hornet hävittäjillä moneen otteeseen.

Tulevia tapahtumia ei ole vielä tiedossa, mutta Air Show tapahtumia tullaan järjestämään myös jatkossa. Tiedossa ei ole vielä myös, järjestetäänkö Helsinki Air Show tapahtumaa tänä vuonna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *